Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en tips door regelmatig onze nieuwspagina te bezoeken.

Tijdens de zomermaanden kunt u een bezoekje brengen aan de toeristenmarkten die in de Walcherse dorpen worden georganiseerd:

Maandag: Domburg

Dinsdag: Zoutelande

Woensdag: Vrouwenpolder

Donderdag: Oostkapelle

Vrijdag: Westkapelle

Elke dinsdag vinden de historische markten plaats in Veere. Er wordt klederdracht uit vroeger tijden gedragen en iedere week wordt een historisch ambacht gedemonstreerd.

Dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 juli 2024: Zeeuwse Fietsvierdaagse.

Voor de 35e keer wordt de internationale Zeeuwse Fietsvierdaagse georganiseerd waarbij u kunt kiezen voor een tocht van 25, 40 of 60 kilometer door Noord- en Zuid Beveland. Het is ook mogelijk om 1 dag of enkele dagen mee te fietsen. Start en finish zijn in Goes.

Vrijdag 12 juli, zaterdag 13 juli en zondag 14 juli: Muziekfestival in Nisse.

Een driedaags zomerfestival met liveoptredens van diverse artiesten met daarnaast leuke kraampjes en voldoende eet- en drinkgelegenheden en activiteiten voor kinderen. De zondag staat in het teken van oldtimer fietsen, brommers, auto’s, motoren en tractoren.

Zaterdag 6 juli 2024: Braderie in Heinkenszand.

De langste braderie van Zeeland met meer dan 250 kramen vol met actieproducten. Bij de molen is er een gezellige boerenmarkt. En volgens traditie is dit ook het kermisweekend in Heinkenszand.

Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024: Visserijfeesten in Arnemuiden.

In het jaar 2024 is het 450 jaar geleden dat het nabijgelegen Arnemuiden stadsrechten kreeg. Dit heuglijke feit wordt in 2024 jaar uitbundig gevierd met allerlei leuke activiteiten. Op 28 en 29 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Arnemuidse Visserijfeesten, waarbij dit jaar natuurlijk de nadruk ligt op de viering van 450 jaar stadsrechten.

Zaterdag 15 juni 2024: Dag van het Landschapspark Borsele.

Een dag vol activiteiten voor groot en klein. Maak een zomerochtendwandeling door het heggengebied waarbij je onderweg getrakteerd wordt op bijzondere theater-, dans-, muziek-, en po√ęzievoorstellingen. Of kies voor een agrarische fietstocht waarbij u tijdens een stop een kijkje achter de schermen krijgt bij een loonbedrijf, een fruitteeltbedrijf en een akkerbouwbedrijf. En in het dorp Ovezande worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd rondom het thema “Van Trekpaard tot Trekker“.