Reserveren

Faciliteiten

Faciliteiten en voorzieningen op en rond onze camping

Op onze camping is het mogelijk om gebruik te maken van een diepvries en een koelkast. Er zijn ook andere gasten aanwezig dus de ruimte kan beperkt zijn. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een magnetron. Ook beschikken wij over een wasmachine en een droger. Gebruik daarvan graag in overleg. Droogrekjes, strijkplank en strijkijzer staan ook ter uw beschikking.

In de schuur is ruimte om uw fiets te stallen en er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Op dit moment is er nog géén mogelijkheid voor het opladen van elektrische auto’s.

U kunt gratis gebruik maken van onze plattelandswifi.

Bij de buren op nummer 7 kunt u aardappels, uien, eieren en diverse fruitsoorten kopen. De boerderijautomaat is zes dagen per week geopend van 7.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds.

In Arnemuiden, op 4 kilometer afstand van onze locatie kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Er is een grote supermarkt aanwezig en voor lekkere verse broodjes kunt u terecht bij de bakker. De plaatselijke slager heeft een ruim assortiment aan vlees, vleeswaren en worstsoorten. Verder zijn nog aanwezig een winkel in huishoud- en speelgoedartikelen, een drogisterij, een boekhandel en een postagentschap.

Een bezoekje aan Middelburg is een echte aanrader. Deze hoofdstad van Zeeland ligt op 8 kilometer afstand van ons campingterrein. Het is een stad vol met historische gebouwen. Het is er leuk winkelen en er zijn volop gezellige terrassen.

Op 10 kilometer afstand, in Heinkenszand bevindt zich Caravanlife Gorter. Een kampeerwinkel met een groot assortiment kampeerartikelen.

Wij zijn aangesloten bij SVR / Stichting Vrije Recreatie. Een organisatie met meer dan 2000 aangesloten minicampings waar rust, ruimte en natuur centraal staan. Kom gezellig kamperen bij de boer!

Onze staanplaatsen

Lees hier meer over onze staanplaatsen of reserveer direct een staanplaats voor uw camper, caravan of tent.
Bekijk staanplaatsen

Onze chalets

Lees hier meer over onze chalets die van alle gemakken voorzien zijn of reserveer direct.
Bekijk chalets

Direct reserveren?

Enthousiast geworden over onze mini-camping? Reserveer direct een staanplaats of chalet!

Zoeken

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Aantal accomodaties

Volwassenen:

Kinderen

 

 

Zoeken...

×
Accommodatie 1

Accommodatie 2

Accommodatie 3

Accommodatie 4

Accommodatie 5

Voer uw gegevens in

Samenvatting laden...

 

Accepteer ons beleid voor deze reservering

U betaalt uw verblijf in een later stadium. De totaalprijs is  

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Verwerken...

Controleer alstublieft uw reserveringsgegevens voordat u op "Boek nu" klikt.