Reserveren

Staanplaatsen

Geniet van de groene omgeving op een ruime kampeerplaats met veel privacy

Kampeerterrein

Ons kampeerterrein is praktisch ingedeeld in aparte vakken. U kunt terecht op één van onze twaalf campingplaatsen variërend in grootte van 285 m² tot 350 m². Elke plaats wordt van elkaar gescheiden door middel van haagbeuk. Deze haagbeuk is pas geplant en moet nog wat groter worden, maar dat komt vast goed.

Voorzieningen

Elke plaats beschikt over een 10 Ampère stroomvoorziening en een tappunt voor water. Wij krijgen volop complimenten over onze grasgroene kampeervelden. Het zou fijn zijn als u géén gebruik maakt van worteldoek of gesloten plastic onder de tenten, voortenten en luifels. Zo kan de gast die ná u komt kamperen ook weer genieten van een mooie groene grasmat.

Verspreid over het terrein staan vijf kleine sanitaire ruimtes van elk 4m² groot. Deze ruimtes zijn voor algemeen gebruik. In elke sanitaire ruimte bevindt zich een douche voorzien van een thermostaatkraan, een toilet, een wastafel, een verwarmingsblok en een stopcontact. Aan de buitenkant kunt u gebruik maken van een afwasplaats, een tapkraan en een Euro / CCE aansluiting.

Afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal gasten op de camping heeft u bij ons ook de mogelijkheid om tijdens uw verblijf één van de sanitaire units te huren als privé sanitair. Gedurende uw vakantie bent u dan de enige gast die gebruik maakt van deze ruimte. Om uw privacy nog meer te waarborgen kunt u er voor kiezen deze ruimte gedurende uw verblijf zelf schoon te houden.

Als u hulp nodig heeft met het op zijn plek zetten van de caravan, dan helpen wij u graag! Nadat u bent geïnstalleerd, kunt u de auto op de daarvoor bestemde parkeerplaats zetten.

Meer foto’s

Direct reserveren?

Enthousiast geworden over onze mini-camping? Reserveer direct een staanplaats of chalet!

Zoeken

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Aantal accomodaties

Volwassenen:

Kinderen

 

 

Zoeken...

×
Accommodatie 1

Accommodatie 2

Accommodatie 3

Accommodatie 4

Accommodatie 5

Voer uw gegevens in

Samenvatting laden...

 

Accepteer ons beleid voor deze reservering

U betaalt uw verblijf in een later stadium. De totaalprijs is  

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Verwerken...

Controleer alstublieft uw reserveringsgegevens voordat u op "Boek nu" klikt.