Reserveren

Onze mini-camping

Minicamping Dobbelaar is kleinschalig maar ruim van opzet. Onze camping beschikt over 12 kampeervelden en 3 chaletplaatsen, ligt midden in het groen en is omgeven door appel- en perenbomen. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en bieden veel privacy. Bij ons kunt u genieten van rust en ruimte en u kunt gebruik maken van luxe kampeervoorzieningen.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Arnemuiden, op ongeveer 3 kilometer van onze locatie. De fietsafstand naar Middelburg bedraagt 8 kilometer. In de directe omgeving van onze minicamping zijn voldoende fiets- en wandelmogelijkheden. Overdag kunt u de levendigheid opzoeken van het strand, een toeristenmarkt of u kunt een bezoekje brengen aan een museum. Uitgebreid winkelen kan in Middelburg of Goes. Het is ook leuk om een kijkje te nemen bij een typisch Zeeuws evenement in de omgeving. ’s Avonds kunt u in alle rust bij ons op de camping genieten van de ondergaande zon.

Staanplaats

Staat hier straks uw eigen caravan, camper of tent op één van onze extra ruime campingplaatsen? Onze kleinste plaats is zelfs al 285 m² groot! De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door middel van haagbeuk. Elke plaats beschikt over een 10 Ampère stroomvoorziening. Ook is er bij elke plaats een tappunt voor water en een afvoermogelijkheid.

Sanitair

Op onze camping staan vijf sanitaire ruimtes van elk 4 m² groot. In elke unit bevindt zich een toilet, een douche, een wastafel met spiegel en een stopcontact. De aanwezige verwarmingsplaat zorgt ook op de wat frissere dagen voor een aangename temperatuur. Deze sanitaire ruimtes zijn voor algemeen gebruik. Indien de bezetting het toelaat kunt u ook één van deze ruimtes als privé sanitair bijhuren.

Chaletplaats

U kunt bij ons ook een chalet huren welke compleet is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Elk chalet is 40 m² groot en beschikt naast de woonkamer, keuken en de slaapvertrekken over een doucheruimte met toilet en wastafel.

Onze camping is autovrij. Nadat uw caravan op zijn plaats staat en de spullen zijn uitgeladen, kunt u uw auto op de daarvoor bestemde parkeerplaats zetten.

U kunt gratis gebruik maken van onze plattelandswifi.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving van onze staan- en chaletplaatsen op de desbetreffende pagina’s.

Klik voor een reservering of beschikbaarheid

in onderstaande groene balk in de witte vlakken Check-in en Check-out

waardoor de kalender met beschikbare datums tevoorschijn komt.

Onze staanplaatsen

Lees hier meer over onze staanplaatsen of reserveer direct een staanplaats voor uw camper, caravan of tent.
Bekijk staanplaatsen

Onze chalets

Lees hier meer over onze chalets die van alle gemakken voorzien zijn of reserveer direct.
Bekijk chalets

Direct reserveren?

Enthousiast geworden over onze mini-camping? Reserveer direct een staanplaats of chalet!

Zoeken

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Aantal accomodaties

Volwassenen:

Kinderen

 

 

Zoeken...

×
Accommodatie 1

Accommodatie 2

Accommodatie 3

Accommodatie 4

Accommodatie 5

Voer uw gegevens in

Samenvatting laden...

 

Accepteer ons beleid voor deze reservering

U betaalt uw verblijf in een later stadium. De totaalprijs is  

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Verwerken...

Controleer alstublieft uw reserveringsgegevens voordat u op "Boek nu" klikt.